Add this nu ook Google Partner

Om een gecertificeerd Google Partner te worden moet een marketingbureau voldoen aan een aantal eisen. Ten eerste moet de kennis van Google en van online advertising voldoende zijn. Hiervoor worden een aantal examens afgelegd die de kennis toetsen.

Naast kennis is een andere eis dat een bureau meerdere klanten met voldoende omvang heeft. En naast omvang van de accounts, wordt ook de kwaliteit van de campagnes gemeten. Dit geeft potentiële klanten de garantie dat je als bureau voldoende kennis, omvang en kwaliteit kan bieden.

Google Learn

Welke voordelen biedt het Google partner programma nog meer?

  • Google Partners krijgen actieve ondersteuning van Google bij het opzetten en optimaliseren van campagnes. Diverse experts kunnen ingeschakeld worden bij complexere vraagstukken.
  • De partner badge geeft Add this toegang tot exclusieve kennis sessies over nieuwe ontwikkelingen bij Google en de online marketing wereld.
  • Ontwikkeling van kennis wordt nog verder ondersteund door het aanbod van trainingen en het kunnen afleggen van extra examens om de kennis verder uit te breiden.

Meer weten? Bekijk onze Partner pagina hier!

Michel 22-02-2016