Aston Martin Db5 007

Over Brezan

Brezan Automaterialen zorgt voor de juiste onderdelen, op de juiste tijd en op de juiste plaats. Maar dat niet alleen. Brezan is doorontwikkeld tot een leverancier met een totaaloplossing voor o.a. de vrije garagisten, merkdealers, autohandelaren, fast-fitters, fleetowners en carrosseriebedrijven. Naast een uitgekiend assortiment van beschikbare auto-onderdelen, ondersteunen ze het autobedrijf ook met technische data en support.

Kijken, Kopen, Kentekenloket!

Een kenteken overschrijven kan niet alleen meer bij het postkantoor, maar nu ook bij het autobedrijf. Best logisch eigenlijk! Brezan zet dit als dienst in voor hun klanten, de autobedrijven. Maar hoe maak je deze nieuwe dienst bekend bij een groot publiek?

Slimme inzet van online marketing is het antwoord. En door verschillende middelen te combineren. Zo werk je aan bekendheid met het merk Kentekenloket en tegelijk zorg je voor conversie van kenteken overschrijvingen. Een uitgebreide Google Adwords campagne vormt de basis van de campagne. Adwords zorgt voor relevant bezoek naar de website. En vanuit het website bezoek volgt de conversie naar overschrijvingen bij een Kentekenloket.

Brez 003 03 Inzet Online Campagne 11

Maar alleen een conversie campagne is niet genoeg. Een nieuw consumentenmerk moet bekendheid krijgen. Dit doen we met een slimme display campagne gericht op relevante websites zoals Marktplaats. Maar ook gericht op een doelgroep, waarvan we weten dat ze overwegen een auto aan te schaffen.

Tenslotte zetten we Facebook in voor het blijvend boeien en binden van de doelgroep met inzet van content marketing. Via een retargeting campagne worden website bezoekers omgezet in vaste Facebook fans!