Content marketing

Ik denk dat ieder merk mensen moet raken. In het hoofd en het hart. Met goede communicatie, die gelijkwaardig is. Communiceren is namelijk een kwestie van geven en nemen. En dat is nou precies waar het bij content marketing om draait.

Dialoog
Dus hou op met zenden. Creëer en verdeel waardevolle, relevante en consistente content en krijg daar een bereidwillige en trouwe klantenkring voor terug. Onderhoud die relatie zoals je met vrienden zou doen. Ga de dialoog aan, leer je klanten echt kennen en communiceer het liefst 1-op-1.

Social media
Via alle online media is dat tegenwoordig een stuk makkelijker; social media, website, e-mail en apps. Maar doe het ook via offline kanalen. En blijf wel jezelf. Dus communiceer gewoon vanuit je merk, zodat je altijd en overal herkenbaar bent en dezelfde verhalen deelt.

Start vandaag nog!
Klinkt moeilijk? Nee hoor. Het is eigenlijk heel logisch. Bovendien heb je hulp. Van Add this! We helpen je met een plan, een contentkalender, de productie van content en het optimaliseren van bereik en engagement. En bovendien verdomd goed meetbaar. Start vandaag nog!

Meer weten over wat Add this voor je kan doen? Bel Michel op 06 12 10 40 64.


Of maak een afspraak!

We hebben je reactie ontvangen, en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Waar kan ik je mee helpen?

  • Content strategie
  • Content kalender & planning
  • Inrichten en optimaliseren social media kanalen (Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram)
  • Optimalisatie bereik & engagement
  • Content creatie
  • E-mail marketing