Over Add this

Even voorstellen: Ik ben Michel Smit en ben met Add this begonnen om organisaties te helpen met online marketing. Mijn ambitie is om organisaties de kansen van slimme online marketing te laten zien en ervaren. Daar waar het kan, probeer ik kennis hiervan over te brengen, zodat je zelf aan de slag kunt hiermee. Ik doe dat vanuit jarenlange ervaring met gerichte online communicatie bij zeer diverse bedrijven. 

Michel Smit

Partners
Add this werkt samen met diverse partners waar nodig. Met dit netwerk van partners kan ik snel schakelen wanneer er meer nodig is. Samen met deze partners bouwen we aan sterke merken, effectieve campagnes en goede websites.

Wat doet Add this?
Ik houd me bezig met alle onderdelen van online marketing. Van social media tot aan conversie gerichte campagnes. Wil je meer weten hoe ik dat doe? Bekijk wat ik voor je kan doen:

ONLINE MARKETING
CONTENT MARKETING
KNOW-HOW


Meer weten? Laat een bericht achter:

We hebben je reactie ontvangen, en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.